HESAP BİLGİLERİNİZİ Mİ UNUTTUNUZ?

Kişisel Verilerin Koruma Kanunu Uyum Süreci Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Eğitimleri

Eğitim 09:30’da başlayıp, 16:30’da sona ermektedir.

İşe Alım Süreçlerinde Kişisel Verilerin Korunması
• İş Başvuru Formlarının Tasarımı
• Adayla Görüşmede Dikkat Edilecek Hususlar

İş Sözleşmesinin İfası Süreçlerinde Kişisel Verilerin Korunması
• Özlük Dosyaları Nasıl Düzenlenmeli, Hangi Hususlar Yer Almalı ve Acilen Çıkarılmalı
• İşçilerin Hakları Nelerdir? Erişim Hakkı ve Düzeltme Hakkının Somut uygulama Örnekleri
• Kişisel Verilerin Aktarılması ve Kişisel Verilerin Yurt Dışında Saklanması Ve Aktarılması: Cloud System (Bulut Sistemleri) Nasıl Uygulanacak?
• Safe Harbour Kuralı Nedir?

Kişisel Verilerin Korunmasında İşveren Yükümlülükleri
• Aydınlatma Yükümlülüğü: İK’ nın Hazırlaması Gereken Dokümantasyon Nasıl Olmalı?
• Rıza Kavramı: Çalışanın Hangi Durumlarda Onayını Aramalıyız?
• Veri Sorumlusu Veri İşleyen Kavramları
• Bildirim Yükümlülükleri

Yaptırımlar, Para Ve Hapis Cezaları: İşverenin Kırmızı Çizgileri Nerede Olmalı?
• Kişisel Verilerin Korunması Kurumu’nun Şirketlerde Gerçekleştirebileceği, Denetim, Soruşturma ve İdari Yaptırım Uygulama İşlemleri Nelerdir? Bu denetimlere Nasıl Hazırlanmalı?

Kişi Kişisel Veriler Kanunun Şirket İçindeki Uygulanması

Kişisel Veriler Kanunun Şirket İçindeki Uygulanması Nereden Başlamalı?
Nasıl İlerlemeli?
• Uyum Süreci Uygulamalarına Hazırlığı
• Başlangıç Toplantısında Neler Olmalı?
• Gizlilik Sözleşmesinin Ve Danışmanlık Sözleşmesinin İmzalanması
• Uyum Süreci Ekibinin Oluşturulması
• Zaman Çizelgesinin Hazırlanması
• Sektörel Kısa Ön Raporun Sunulması
• Şirket İçin “Self-Assessment” Soru Setinin Gönderilmesi, Departmanlar Arası İş Bölümünün Belirlenmesi, Soru Setinin Cevaplanması
• Data-Mapping, Şirket Bilgi Güvenliği, Döküman ve Süreç Yönetimi, Döküman ve Politikalar Oluşturulmasına Esas Olmak Üzere Ayrıntılı Soru Setinin Gönderilmesi
• Ayrıntılı Soru Setinin Cevaplanması, Departmanlar Arası İş Bölümünün Belirlenmesi, Soru Setinin Cevaplanması
• Self-Assessment ve Ayrıntılı Soru Setlerinin Cevaplanmasından Sonra Ortaya Çıkan Detayların Ve Soruların Alt Kırılımlarının Ve Detaylarının Ele Alınacağı İlk Toplantının Yapılması
• İlk Toplantı Notları Üzerinden Çalışma Planının Yapılması
• İkinci Toplantının Yapılması;Şirket İçinde En Geniş Veri Erişim Yetkisine Sahip Olan Kişilerle De Dahil Olmak Üzere KVKK Ekibinin Katılımıyla Fiilen Şirket Veri Yapısının “Manuel” İncelemesinin Yapılması, Departman Süreçlerinin Ve Departmanlara Özgülenmiş Klasörlerin Tek Tek İncelenmesi
• Kullanılan Sektöre Özgü Yazılımların ve Veri Tabanlarının Barındırdıkları Veri Yapılarının Ve İçlerindeki Dökümanların İncelenmesi
• Ortak Çalışma Klasörlerindeki Tüm Dökümanların Tek Tek İncelenmesi
• Kişisel Veri Koruması Uyum Süreci İçin Gerekli Yazılım Altyapısı “Data Mapping”
• Etiketleme, Envanter Yönetimi, Veri Maskeleme/Karartma/Anonimleştirme,
Veri Silme/Yoketme/Şifreleme/Arşivleme, Single Sign-On-Kullanıcı Matriksleri, Dlp
• Tamamlanan Uyum Sürecinin KVK/Döküman Yönetim/Süreç Yönetim Yazılımlarına Aktarılması
• Kişisel Verilerin Korunması/Risk Yönetimi/Süreç-Döküman Yönetimine Dair Standartlar
• Şirket İçi Kişisel Veri Görevlileri İle İlgili Dünyada Mevcut Sertifikasyonlar
• Uygulamada Ortaya Çıkabilecek Teknik Niteliği Nedeniyle Hukuki Yorumları Etkileyebilecek Bazı Önemli Hususların Tartışılması

Prof. Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üni. Hukuk Fakültesinde
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı

Prof. Dr. Erdem Özdemir, İstanbul Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalında çalışmaya başlamış, Paris ve Lyon’da yaptığı bilimsel araştırmalardan sonra doktora tezini tamamlamış, 2006 yılında “Doçent”, 2014 yılında “Profesör” unvanını almıştır. Prof. Dr. Erdem Özdemir’in, “İş Hukukunda İbraname Uygulamaları”, “İkale ve İstifa”, “İş Sözleşmesinden Doğan Uyuşmazlıklarda İspat Yükü ve Araçları”, “İş Sağlığı ve Güvenliği Hukuku“ isimli kitapları, çok sayıda makale ve karar incelemesi de yayınlanmış bulunmaktadır.

PERYÖN İnsan Yönetimi Derneği’ nde Yönetim Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Erdem Özdemir, bir çok şirket ve kurumda danışmanlık yapmakta, eğitimler vermekte; çok sayıda ulusal ve uluslararası konferansa konuşmacı olarak katılmaktadır. Prof. Dr. Erdem Özdemir, iş hukuku danışmanlıkları, hukuki mütalaa ve görüşleriyle uygulamaya da yön vermekte, “Hukuk” ve “İnsan Yönetimi” arasındaki köprüleri kurmaktadır.

Katılım için kayıt formunun en geç 14 Ekim 2019 tarihine kadar doldurularak banka makbuzu ile gönderilmesi gerekmektedir.

  • Kişi Başı

    1250₺ + KDV
  • 2 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1200₺ + KDV
  • 3 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1150₺ + KDV
  • 4 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1100₺ + KDV

    Telefon: 0216 455 0 800 - aysetopuzsahin@bncturkey.com
    Öğle yemekleri, çay, kahve ikramlar, toplantı çantaları, kitaplar ve tüm dökümantasyon ücrete dahildir.

    İZOLAN EĞİTİM DANIŞMANLIK ORG. İNŞ. SAN. TİCARET LTD. ŞTİ.
    Garanti Bankası Yenisahra Şubesi Şube Kodu: (1047) IBAN: TR82 0006 2001 0470 0006 2972 64 hesabı

DEĞİŞİKLİK VE İPTAL

  • Herhangi bir nedenle katılamama durumunda, önceden bilgi verilmesi koşuluyla ödenen ücret, bir başka programda kullanılmak üzere açık hale dönüştürülebilir. Aksi durumda katılım bedeli fatura edilir.
  • Zirve organizasyon sahibi firma mücbir sebepler gerektiğinde program mekânını veya programı değiştirme, iptal etme veya erteleme hakkını saklı tutmaktadır. İptal halinde ödenmiş olan ücretler iade edilir.
ÜSTE